En ik zit weer in mijn oude ritme...
Blijf op de hoogte en volg Sandra
20 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
Afgelopen weekend ben ik heel het weekend naar Overbridge geweest en ook dat was weer mooi! Lekker zonnen en zwemmen en zaterdagvond hadden we weer een ander hutje ‘geleend’. Dus hebben we daar wat drankspellen gedaan. Kleine, een medewerker van Overbridge kwam ons nog voorzien van BBQ kip en salades en nam ook nog een fles borgoe mee(gelukkig want anders hadden we te weinig). Het was weer een mooi Overbridge weekend! Dit keer wat minder dronken mensen(nu maar 1/3), hahaha.
Op de terugweg heb ik gepast afscheid genomen van de bauxietweg. Ik denk dat ik alleen nog een weekend naar Galibi kan gaan namelijk. Mijn geld is nu echt ver op...
Op de terugweg haalde een busje ons in en onze ramen stonden nog open. Ook had het geregend dus wat er gebeurde.... iedereen was oranje, hahaha.
Vandaag weer stage, nog 1 week en de andere stagiaire Mireille (van de Surinaamse universiteit) gaat weg. Echt onwijs jammer, we zijn best bevriend geraakt het afgelopen half jaar. We doen ook een onderzoek samen.
Het is nog maar 6 weken, echt zooo jammer, ik wil nog niet naar huis. Ik hoor dat het nog steeds koud is in Nederland. Hier in Suriname heb ik het al koud als het 27 graden is i.p.v. 30+ dus dat wordt nog wat.
Ik wil jullie nog een mooie carnaval toewensen!!! Ik zal het missen dit jaar, maar zou nu echt nog niet uit Suriname willen vertrekken! Maar drink er nog 1 extra op mij ;)
Veel liefs en een bosi uit Switi Sranan
20 Februari 2006 - 19:15
Passie:
xje -
20 Februari 2006 - 19:25
Jan:
Hoi meisie,
Je ziet dat als het tegenzit het ook weer kan verkeren. Na regen komt altijd weer zonneschijn (alleen bij ons hier duurt dat wat langer !) Ben benieuwd hoe het nu weer met onze laptop is. Maar voornamer is, dat jij weer lacht :) -
20 Februari 2006 - 19:47
Ikke:
Heb superveel foto's maar de site doet al een tijd raar, dus het lukt ze maar niet naar de site te mailen.
Ik en computers....
Denk dat mijn laptop het echt heeft begeven, pap.
Kus San -
20 Februari 2006 - 20:20
Piepje:
He meis, dat is leuk om te horen; weer in het oude ritme! Have fun die laatste 6 weken...kusje -
20 Februari 2006 - 20:21
Sandra:
he Sannie, super dat je het weer zo naar je zin hebt! maar je moet wel terug komen hoor in April, want dan is het weer lang genoeg geweest dat je weg was ;).
Met carnaval zal ik er zeker een op je drinken(wel meerdere ook :p) uiteraard houd ik je helemaal op de hoogte.
GEniet er nog van.
dikke X -
20 Februari 2006 - 20:35
Ria:
Hoi sandra. zo ik lees dat je weer een mooi weekend achter de rug hebt en dat kunnen ze je niet meer afnemen. ben blij voor je dat je weer wat beter in je vel zit en je weer kan genieten van alles. de weken vliegen nu echt voorbij en voor je het weet zit je weer in ons koude kikkerlandje dus blijf er nog even van genieten. Liefs Ria. -
20 Februari 2006 - 22:14
Joost:
volgendjaar ga je maar mee hoor carnavallen we hebben toestemming moeten vragen omdat eigenlijk carnaval niet doorgaat als jij er niet bent.
maar helmi de burgermeester die heeft t dit jaar door laten gaan.
mis je wel hoor meid van de zomer met z'n allen weer bbq gezellie
tot snel xxx liefs joost
ps ook veel grtz van jeroen en mowgli -
20 Februari 2006 - 22:43
Suzanne:
Zo te lezen gaat het weer beter met je! Gelukkig! Hier ook nog steeds alles z'n gangetje. Ik ben wel benieuwd hoor naar je verhalen als je over 6 weken weer in ons koude landje bent.Ik denk aan je met carnaval en dan tellen we af, 6 weken zijn zo voorbij.
Groetjes Suzanne -
21 Februari 2006 - 04:20
Kelly:
He Sandra!
Leuk te horen dat je het na zo'n lange tijd nog steeds naar je zin hebt...je verhalen zijn erg vrolijk en zou na al je avonturen ook best een bezoekje willen komen doen ;)!!!
Hier gaat het niet zoals ik had gewild en denk er sterk aan om terug te gaan...maar goed ik zou zeggen geniet er nog ff van...idd voor je het weer is het weer 5 graden haha..
LIEFS KELL -
21 Februari 2006 - 09:01
Tallie:
heeeee sandra
wat jammer dat je foto's niet op de site komen, ja computers...
er is weer nieuws over mijn knie ik wordt doorverwezen naar een privekliniek in zestienhoven (rotterdam) waar dokter fiever (spreek uit fievjee haha) mij wel eens gaat helpen is schijnbaar de beste orthopeet van het land
maar eerst ff carnavallen!!
kus tallie
kan niet wachten dat je over 6 weken terug komt -
21 Februari 2006 - 09:28
Danielle:
He hoi lief nichtje!
Wat fijn dat je er toch weer heerlijk op uit gaat met vriendinnen! Wel jammer dat het geld bijna op is ik kan je ook helaas niet sponseren geniet wel lekker van die laatste zes weken! Liefs Danielle -
21 Februari 2006 - 12:39
Nicole:
Hee sannie!!!
hoe is het met je?? zo als ik lees gaat het echt top met je.. ik krijg er ook weer zin in..
het is hier bijna carnaval. ik vind het jammer dat je er niet bent, maar je bent er volgend jaar weer gewoon weer bij. maar jij zit daar lekker bruin te worden!!! we zullen zeker iets drinken op jou! ik kan nog niet beloven dat dat alleen bier blijft!!
ik weet nu al dat je volgende verhaal weer super wordt! meissie zet m op je kunt het allemaal!
dikke kus nicolleke -
21 Februari 2006 - 20:39
Jolein:
Hey zussie!!
Hoor dat t allemaal nog steeds goed gaat daar,mooi zo(Y)!
Hier heb k t erg druk opt moment!T ondernemingsplan moet vrijdag worden ingeleverd...En de omzet bleek vandaag niet te kloppen,dus kon k weer een aantal dingen gaan veranderen...En alsof da al nie erg genoeg was ben k nu al failliet voordat k ben begonnen...
Dus jah k weet t allemaal nie hor...Ben echt zo blij als t vrijdag is!
Dan ben ben k namelijk klaar met school!Naja,alleen nog toetsweek na de carnavals vakantie...
So wich me luck!I need it!
Jij ook nog veel plezier en succes!Blijf genieten nu het nog kan!!
Hele dikke Xus je zusje!(K) -
21 Februari 2006 - 22:15
Mama:
Lieve schat,
Je hebt je draai weer gevonden. Iedere avond uitgaan. Dat zal er hier niet meer bij zijn.
Vandaag de laaste bouwavond gehad. Alles is nu klaar voor de optocht.
Hopen dat we de eerste prijs winnen. Toch zou ik zo de carnaval willen inruilen voor een paar weken Suriname. Niet alleen qua temperatuur, maar ook qua het rustige leven en de natuur.
Geniet nog maar even.
Dikke kus en knuffel Mama -
21 Februari 2006 - 23:51
Karen:
Hi schat!
Geniet ze die laatste weken, heel veel!! Als je je bedenkt, mag je me altijd op komen zoeken hè!!Hele dikke beso uit Buenos Aires! -
23 Februari 2006 - 17:52
Sanne Bongers:
Hay san, geniet nog super onwijs van je laatste weken! kus sanne -
27 Februari 2006 - 09:38
Mariel:
hee meis!!
Ooh wat klinkt dat weer super heerlijk allemaal!! Ik wil ook naar overbridge!! Mooi dat je weer in het oude ritme zit, elke avond la caff!! woohoo!! Doe je daar nog een adje op de barkruk voor mij??!? Have fun daar de laatste zes weken!! Dikke kus -
01 Maart 2006 - 14:51
Claudia:
Hoi Sandra
Inderdaad zitten we nu weer allebei in het buitenland. Helaas zit ik niet zo vaak meer achter de computer maar lees je verhalen nog steeds. Ik ken het gevoel van aftellen.
Geniet maar van elk moment want voor je het weet, is het voorbij.
Binnenkort ben je jarig. Ik hoop dat mijn kaart ooit aankomt.
Groetjes en veel liefs voor nu.
Claudia -
02 Maart 2006 - 08:20
Passie:
ik wordt altijd wakker met een wijsje in mijn hoofd... -
04 Maart 2006 - 21:31
Sandra:
he meid, hoe is het? met mij wel goed, ben alleen heel erg verkouden. we zitten nu met een aaantal bij joost een film te kijken, maar zoals gewoonlijk vind ik hem weer veel te eng!!
Dus ik dacht dan ga ik maar even een berichtje plaatsen op je site.
Hoe is het er allemaal mee? Is het nog een beetje gezellig daar? geniet er in ieder geval nog maar goed van.
Nou ja....ik ga dan toch maar weer effe verder (proberen) te kijken.
Kusss -
06 Maart 2006 - 22:44
Kerstin:
Hey meis,
Jij moet al weer bijna naar huis, het gaat allemaal veeeel te snel. Maar volgens mij heb je echt een onvergetelijke tijd daar gehad dus geniet nog maar lekker van de laatste weekjes. En wie weet wat er in Nederland allemaal in het verschiet zit..... En als je hetzelfde reisgevoel te pakken hebt als ik, weet ik wel dat dit zeker niet je laatste tripje naar het buitenland is..
Talk to ya soon,
Heel veel liefs Kerstin -
08 Maart 2006 - 09:03
Linda:
Ik liep ontzettend achter met al je berichten lezen, maar ga het nu weer bijhouden voor je laatste maandjes. Hier is het koud!!!!
Doegie liefs linda -
10 Maart 2006 - 13:14
Nini:
Ik denk dat we elkaar straks kunnen troosten als we allebei weer in nederland zitten!! Ik wil ook nog niet terug..Maar aan de andere kant ook leuk om iedereen weer te zien toch? Nou, succes de laatste weken en GENIET